Köpvillkor


Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service
Vi lämnar 1 års garanti på våra produkter.
Om olyckan är framme kan vi hjälpa till med prismor och delar, hör av dig kontaktuppgifter finns under "Kundtjänst".

Integritetspolicy i korthet
Jachro AB samlar in de uppgifter vi behöver för att kunna leverera dina varor och ge dig fullgod service. Vi kan också ge dig erbjudanden baserat på de uppgifter du lämnat. Vi kommer att dela nödvändig information med företag som behöver den som ett led i att utföra tjänsten normalt gäller för att hantera och leverera din beställning. Dessa företag kan vara tex Klarna och DHL eller PostNord.
När du besökt vår webbshop så kommer kakor att sättas på din dator/telefon/platta, Dessa små filer hjälper oss att hålla reda på tex vad du har i kassan, men kan också användas tex för att förbättra sidan. Kakor kan du själv stänga av i din webbläsare. Vi sparar uppgifterna du lämnat så länge du är medlem/kund, du kan själv välja att få uppgifterna raderade om du vill (om inte speciella krav från till exempel myndigheter förekommer eller leveransen/avtalet ej är klar).
Läs gärna hela vår Integritetspolicy här.

Betalsätt

Klarna:

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning.

Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Fakturor till företag skickas per post till angiven fakturaadress och har 30 dagars förfallotid.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se Klarna Checkout.

Jachro AB använder Klarna Checkout för privatkunder. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice

Leveranser
Våra varor säljes mot lager och med en leveranstid på sju arbetsdagar.
Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Leveranstiden för fraktsätten anges i kundvagnen under respektive fraktsätt.

Emballage
Som ett steg att spara på vår miljö återanvänder vi i möjligaste mån helt o rent emballage som vi fått från våra leverantörer.

Fraktkostnader
Fri frakt vid order över 250 kr inkl moms gäller inom Sverige.

Ej uthämtade paket
Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du:
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Leveransområde
Jachros hemsida riktar sig till kunder i Sverige, kunder utanför Sverige ombedes ta kontakt med oss direkt se kontaktuppgifter under "Kundtjänst".

Cookies
Denna webbshop använder sig av cookies för att fungera.

Återförsäljare
Om du vill bli återförsäljare till våra produkter tveka inte kontakta oss, se kontaktuppgifter under "Kundtjänst".

Allmänna villkor
Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos Jachro. När du bekräftat köpet genom att lägga en order har du också godkänt våra leveransvillkor och ordern är därmed bindande.

Tvist
Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendation
Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.